Loading...
Over kwaliteit 2017-12-19T10:14:00+00:00

Over kwaliteit

Bij Larense Wildhandel C. van de Bor vindt u eerlijke handel: wij weten precies waar onze producten vandaan komen. Herkomst speelt een belangrijke rol bij onze keuze van producten: wij vertellen u er graag meer over in de winkel. Vlees van zuivere kwaliteit, wild en gevogelte worden bij ons ambachtelijk bewerkt. We zijn misschien een beetje eigenwijs, maar wij geven wild uitsluitend het predicaat ‘biologisch’ als er tijdens het leven van het dier geen voederende mensenhand aan te pas is gekomen. Het welzijn van een dier is voor ons uitermate belangrijk, want dat vind je terug in de

Wil je meer weten?
Kwaliteit van het vlees kunnen zien en voelen en de structuur van het vlees kunnen ‘lezen’ zodat alle producten met precisie kunnen worden uitgesneden ambachtelijke vaardigheden die door jarenlange ervaring zijn opgedaan. Deze vakkennis is de basis van onze service.
Wij zijn HACCP-gecertificeerd door MPS-Ecas. Dit houdt in dat onze werkwijze aan interne en externe audits worden onderworpen. Ons bedrijf staat tevens onder controle van de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) en heeft een EEG erkenning.