Over de traiteur 2017-12-19T10:09:41+00:00
Loading...

 

Over de traiteur

Heeft u een keer geen zin om te koken?

Bij Larense Wildhandel C. van de Bor vindt u een wisselend assortiment van kant-en-klare gerechten die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Kalkoenhachee, roerbak noedels, kip met limoen en koriander, gekonfijte parelhoenpoten, lamshaas in honingmosterdsaus: onze seizoensgebonden gerechten zet u in een handomdraai op tafel.

Wil je meer weten?

Barbecueën / Grillen (Grillsmaak)

Laat het vlees op kamer temperatuur komen. Marineer of kruid het vlees ruim voordat u het gaat bereiden. Plaats het vlees op het hete rooster of in de hete pan. Wacht tot het vlees loslaat en keer dan om. Varieer in hitte en/of hoogte van het rooster voor een mooi resultaat.

langzaam garen

(in de pan)

Langzaam garen in de pan is ideaal voor de bereiding van vlees, gevogelte en vis. Door het langzaam garen op lage temperaturen behouden producten hun natuurlijke sappen en voedingsstoffen en wordt het malser en voller van smaak.

stomen

De hete stoom van een verdampende vloeistof zorgt voor de garing van de producten. Doordat het vlees niet ondergedompeld is blijft de smaak en de kleur beter bewaard evenals de aanwezige vitamines. Stomen is bij uitstek geschikt om de vitamine B1 in het vlees te houden.

braden

(in de oven)

Deze manier van bereiden gebruik je voornamelijk bij groot vlees. De bereidingstijd in een oven is veelal langer dan bij de bereiding in een gesloten pan, maar de uiteindelijke smaak is veel voller en intenser. De temperatuur is veelal hoog