Nieuwe website
Nieuws

De nieuwe website is online

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website “Larense-wildhandel.nl”. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. Belangrijker nog is dat wij elke maand u op de hoogte houden van leuke nieuwtje, recepten en wetenswaardigheden. Daarnaast is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. De nieuwe site is geheel responsive, oftewel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Neem eens een kijkje op onze website en laat weten wat je er van vindt. Heb je tips, aanvullingen, vragen of opmerkingen? Elke vorm van feedback wordt gewaardeerd. Laat gerust een berichtje achter voor onze webmaster.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *